آموزش بازی Valorant: این آموزش برای افرادی که به تازگی بازی ولورانت را شروع کردند مناسب است، توی این آموزش با اصول پایه گیم پلی این بازی آشنا خواهید شد.

این آموزش به شما کمک خواهد کرد تا حساسیت موس (Mouse sensitivity) خود را برای بازی بهبود ببخشید و با کنترل های بازی آشنا شوید.

توجه کنید این آموزش اطلاعات اساسی راجب حرفه ای تر شدن در بازی به شما نمی دهد، این راهنمای مبتدی بازی Valorant  فقط شما را با برخی از مکانیک های مهم گیم پلی بازی آشنا می کند و به شما برای برنده شدن در مسابقات کمک می کند.

استفاده از Knife

اگر شما بازی   Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) را تجربه کرده باشید، با این بخش آشنا خواهید بود. شما با در دست داشتن Knife سریعتر راه خواهید رفت، هر وقت در یک محیط ایمن و بی خطر بودید چاقوی خود را در بیاورید و حرکت کنید تا سریعتر جا به جا شوید.

استفاده از نایف

به همین دلیل است که که اسکین های نایف تویCS:GO  از بقیه اسکین ها گران تر است چون پلیر های بازی بیشتر از بقیه اسلحه ها از نایف استفاده می کنند. توی بازی ولورانت هم احتمالا به همین صورت خواهد بود.

نکته خوب دیگری که خوب است بدانید این است که سلاح های مختلف سرعت حرکت متفاوتی دارند. سریعتر سلاح برای حرکت نایف است و بعد از آن SMG ها، Sidearm ها (به جز Shorty) و Sheriff سریعترین سلاح ها برای حرکت هستند. بعد از آن ها گان Shorty و Sheriff در کنار Rifle ها و شاتگان ها در کنار هم قرار می گیرند.

سرانجام، Heavyها و Sniperها کمترین سرعت را دارند.

به طور کلی در بازی Valorant هر اسلحه ای که ظاهر بزرگتر و سنگین تر داشته باشد سرعت حرکت شما را کندتر می کند.

شما همیشه باید بین چاقو و اسلحه خود چرخش انجام بدهید و جا به جا کنید، در هنگام حرکت در مکان های امن چاقوی خود را دربیاورید تا سریعتر جا به جا شوید و در هنگام فایت و مبارزه از گان اصلی خود استفاده کنید.

اسلحه ها

 

در Valorant، مانند خیلی از بازی های شوتر دیگر، هنگام راه رفتن و دویدن دقت کمتری در تیراندازی دارید. برای اینکه در تیراندازی 100درصد دقت را داشته باشید باید کاملا ایستاده باشید و در حرکت نباشید.
پس تمرین کنید تا قبل از شلیک در حرکت نباشید. تمرین دامنه فاصله بهترین دوست شما برای یادگیری این مکانیک است.

 

هیسس

وقتی حرکت می کنید صدای بسیار زیادی تولید می کنید، دشمنان شما می توانند صدای شما را از راه دور بشنوند. برای اینکه دشمنان نتوانند صدای راه رفتن شما را بشنوند باید آروم راه بروید (با استفاده از Shift).

برای اینکه متوجه شوید صدای راه رفتن شما را دشمنان در چه فاصله ای می توانند بشنوند، می توانید از minimap بازی استفاده کنید، حلقه ای به رنگ نقره ای دور پلیر شما در مینی مپ هنگامی که در حرکت هستید نمایان می شود، بازیکنانی که در درون اون حلقه باشند صدای راه رفتن شما را خواهند شنید.

پس هنگامی که  به بمب سایت ها حمله می کنید و یا در حال حرکت هستید حواس خود را به این قضیه جمع کنید.

هیس

 

به دیوار ها شلیک کنید

دیوار های ولورانت نفوذپذیر است، شما میتوانید از پشت دیوار به دشمنان شلیک کنید و از بین ببریدشان. بعضی از اسلحه ها فقط دیوار های چوبی بازی را رد می کنند، بعضی از گان ها دیوار های چوبی و سنگی را، و فقط گان های خیلی قوی بازی می توانند دیوار های فلزی را هم بشکانند.

جای شلیک های عنکبوتی روی دیوار ها ینی تیر از دیوار عبور نمی کند، اما جای سوراخ در دیوار به معنی این است که تیر از دیوار عبور کرده است.

همچنین صدای شلیک به دیواری که تیر شما را عبور می دهد با دیواری که نفوذناپذیر است تفاوت دارد.

 

حساب کتاب کنید

توی بازی باید حواستان به مقدار پولتان باشد و به مدیریت پول خود عادت کنید. شما نمی توانید هر دور هر چیزی را که می خواهید خریداری کنید. شما نباید زمانی که بقیه اعضای تیم شما قادر به خرید نیستند تجهیزات گران قیمت بخرید. Valorant یک بازی تیمی است و شما باید هوای هم تیمی هایتان را داشته باشید و هم ارز آن ها فعالیت کنید.

یک سری عدد هایی که باید در جریان آن ها باشید:

شما بازی را با 800 Creds شروع می کنید.

بردن هر راند به شما 3000 Creds می دهد در صورتی که باختن یک راند به شما 1900 Creds می دهد.

اگر دو راند پشت سر هم ببازید بازی به  شما 500 Creds  اضافی می دهد.

اگر بیشتر از دو راند پشت سر هم ببازید، بازی در ابتدای راند به شما 1000 Creds می دهد.

شما همچنین به ازای هر کیل در بازی 200 Creds و به ازای پلنت کردن Spike 300 Creds خواهید گرفت.

گان های Vandal و Phantom احتمالا بهترین گان های بازی هستند. بنابراین، خرید هر یک از این گان ها به همراه زره سنگین (Heavy armor) یک خری کامل محسوب می شود. برای این خرید سنگین شما به 3900 Creds نیاز دارید، چون خود گان ها 2900 Creds و زره 1000 Creds هزینه دارد. اینجا یک قانون ساده وجود دارد که شما باید دنبال کنید: اگر تیم شما می خواهد پول سیو کند، هیچ چیزی خریداری نکنید تا برای راند بعد بازی کمتر از 3900 Creds نداشته باشید.

خوشبختانه، بازی به شما می گوید که در راند بعدی حداقل چه مقدار پول خواهید داشت.

انتخاب بهترین ایجنت

ایجنت ها در بازی وظایف مختلفی دارند، بعضی از آن ها در دفاع بهتر هستند، بعضی دیگر در حمله خود را نشان می دهند. برخی از آن ها می توانند هم تیمی های شما را از دشمنان پنهان کنند، برخی دیگر می توانند با زور وار سایت های بازی شوند. تعدادی از ایجنت ها هم می توانند هر راند اطلاعات زیادی به شما بدهند تا برنده ی بازی شوید.

سازنده بازی Valorant ایجنت ها را به چهار دسته متفاوت تقسیم کرده است: Duelists, Initiators, Sentinels و Controllers. در اینفوگرافیک زیر می توانید به این دسته بندی نگاهی بیاندازید.

اگر از این آموزش لذت بردید، حتما نظر خو را با ما به اشتراک بزارید.

 

منبع: https://www.pcinvasion.com/valorant-beginners-guide-gameplay-mechanics/

 

 

 

 

 

 

0 0 رای دادن
Article Rating